ПРОИЗВОДСТВО

НА ИНДУСТРИАЛНИ ТРЪБОПРОВОДИ, МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, КОМПЕНСАТОРИ, СИЛОЗИ, БУНКЕРИ И ДРУГИ ПО ИНДИВИДУАЛНО ЗАДАНИЕ

Our Products


IMG 1978 scaled e1635154002238

ИНДУСТРИАНИ ТРЪБОПРОВОДИ

Металинвест Ремко е специализирана в производството на метални детайли, приложими в изграждането на индустриални вентилационни системи. Работим за множество от най-големите световни производители на MDF плоскости, циментови заводи, хартиено-целулозни заводи, химически предприятия и други

viber изображение 2021 07 20 16 41 38 708 e1634705299766

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Металинвест Ремко е специализирана в производството и монтаж на метални конструкции. Партнираме си с външни проектанти, като по този начин имаме възможност  да обслужим клиентите си от първа до последна фаза на тяхното задание.

c 332g87 f eiaUd018svcfysyjxj0816e 7wo6ff e1634648738912

КОМПЕНСАТОРИ

Металинвест Ремко е изключителен представел на България на Датската компания LBH INTERNATIONAL. Металинвест Ремко произвежда металните части на компенсаторите, монтира доставените от LBH INTERNATIONAL текстилни материали и завършва изделията до готов вид до краен клиент в цял свят. 

Завършени поръчки за 24 месеца

кв. метра Закрита производствена площ

години опит в производство, монтаж и ремонт

международни сертификата по ISO стандарти

Как Работим?


Последни Проекти


No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Our team


ASYA9799a scaled e1636529520889

ЗА НАС


Металинвест Ремко ЕООД, е дружество, специализирано
в областта на производството на индустриални въздуховоди, предназначени за пречиствателни и обезпрашителни инсталации. Нашите продукти намират приложение в дървопреработвателна, хартиено-целулозна, химическа и други индустрии.
Друга основни части от производството на компанията са различни видове метални конструкции, компенсатори, както и нестандартно оборудване по зададен от клиентите проект.

Нашите служители са:

• инженерно-технически състав, добре подготвен и с богат опит натрупан от реализирани проекти.
• монтьори и монтажници оборудвани със съвременна и професионална техника. Инструктирани и подготвени с най-добрите и качествени лични предпазни средства;
• заварчици преминали курсове от български и европейски сертифицирани институции, притежаващи индивидуално подготвени за тях професионални машини и оборудване към тях;
• административен отдел с технически познания в областта;

Свържи се с нас

Фирма МЕТАЛИНВЕСТ РЕМКО ЕООД е на Българския пазар от 2002 година. Основната ни дейност се изразява в производството на тръби и тръбопроводи за индустриална вентилация. Произвеждаме също метални конструкции, силози, бункери, както и метални и гъвкави компенсатори. Проектите, по които работим са по клиентско задание и всеки един от тях, сам по себе си е предизвикателство.
Изпрати запитванеНаучи повече за нас

Нашите клиенти за нас


Металинвест Ремко ЕООД из-пълни успешно договорите си. Възложените дейности са изпъл-нени в срок и с необходимото качество, в съответствие с изискванията на инвеститора, без допълнителни разходи за материали. Фирмата разполага с компетентни и добре обучени кадри. В работата се използват съвременни, модерни, високо-технологични и екологични ма-териали и инструменти.

Техногипс ЕАД

Металинвест Ремко ЕООД  гр. Стара Загора, изпълнява договорните си задължения в срок, разполага с добра материално-техническа база, високо квалифицирани кадри и практически опит за извършване на услугите, както и за изработка и доставка на посочените детайли.
Фирма Металинвест Ремко ЕООД  е надежден, коректен и лоялен партньор.

Монди Стамболийски ЕАД

Металинвест Ремко ЕООД проявява коректност, профе-сионализъм и високо чувство за отговорност. Фирмата защи-тава успешно своите  сертифи-кати за качество и гарантира за работата си. Основавайки се на добрите резултати от съв-местната ни работа, ние ги  препоръчваме като коректен партньор, с добра организация и опит, както и професионално отношение към клиента.

Златна панега цимент АД

Основни акценти

КАЧЕСТВО

ОСНОВЕН АКЦЕНТ на нашата работа е съответствието на предлаганите услуги и продукти да отговаря на европейските стандарти за качество. Прозрачно производство към клиентите. Прозрачност на веригата от доставчици и доказване на безкомпромисно качество.

ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

От професионалисти за професионалисти, ние не произвеждаме и продаваме просто продукти. Ние предоставяме стойност и решения за своите патньори. Постоянно усъвършенстване на екипът и квалификациите му с цел повишаване на качеството на продуктите.

КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

Компанията инвестира в разширяване на производствените помещения, закупуване на ново оборудване, маркетинг и обучение, за да гарантира на своите партньори конкурентни цени и восоко качество.

ДОКУМЕНТИ И СЕТИФИКАТИ

Металинвест Ремко ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2015,
ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018.
Както и по EN ISO 3834-2:2005 и EN 1090-2:2018.
Компанията е член на българската Търговско-промишлена палата, както и на Камарата на Строителите в България.

В нашия завод можем:

  • Да режем листов материал до 200 мм. х 12 000 мм 90% 90%
  • да огъваме и валцоваме листов материал до 25мм. 80% 80%
  • Да режем профили до 500 мм 72% 72%
  • Да огъваме профили и тръби до 100мм. 85% 85%
  • Да струговаме, фрезоваме, пробиваме 45% 45%
  • Да заваряваме и режем (газ кислородно, плазмено) 95% 95%
  • Да пясъкоструем и боядисваме 90% 90%
  • Да транспортираме 58% 58%

Последно от нашия блог


No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Търсите качество, стриктен контрол и технологии за следващия Ви проект?