На 06 юли 2022 в производствената база на Металинвест Ремко бе проведен задълбочен одит по качеството от световният индустриален гигант Андриц. Одитът завърши изключително успешно. Горди сме да споделим с вас, че при спазени всички мерки за безопасност, нашите партньори от Андриц Пълп енд Пейпър разгледаха всички работни процеси, от получаване на запитване, през доставката на суровината до експедиция на готовите детайли.

След успешният онлайн одит през юни т.г., екипът на Металинвест Ремко имаше възможността да демонстрира на практика своите възможности и квалификации.

Срещата започна с презентации от двете страни, след което премина в документални доказателства, за внедрени и работещи системи по качеството, безопасност на работното място и опазването на околната среда.

Разбира се имаше и кратка пауза за традиционен български обяд, а след нея – одитът продължи на място в производствените ни помещения. Бяха подробно разгледани и инспектирани всички ключови звена – както сградният фон, машинният парк, така и процесите, които се извършват – до достигане на крайните изделия за транспорт.

Благодарни сме на нашите посетители за отделеното време и желанието им да дойдат за първи път в България и да се запознаят с възможностите, които имаме за бъдещо сътрудничество.

Очакваме с нетърпение предстоящите ни общи проекти да влязат в оперативна фаза и производство.

Следете страницата ни за още новини и снимки от проектите, по които работим.