Металинвест Ремко започва своята 20 годишнина в обновена и разширена производствена база. Проект „Разширяване на производствената база с 4000 кв.м. закрита площ“ е към своят финал, а резултатите са осезаеми.
 
Основателят на компанията Иван Стойчев и управителят Стойчо Русенов споделят, че се гордеят с обновеното европейско лице на производството си и гледат оптимистично напред към нови хоризонти.
Паралелно с този проект, Металинвест Ремко ЕООД изпълни и е в период на отчитане на договор за европейско финансиране, по който бяха закупени и въведени в производство нова „нулева“ дробометна линия и индустриален абкант с капацитет  420 тона и до 4150 мм дължина на огъване.
Ръководството на фирмата изказва огромните си благодарности към целият си екип за неуморната усърдна работа и високото качеството, което ние заедно непрекъснато подобряваме.
Огромни благодарности изказваме и към всички наши партньори, за лоялността и прекрасните бизнес взаимоотношения, които в годините се превърнаха в приятелство.