Двама производствени мениджъри от Металинвест Ремко посетиха изложението EuroBLECH 2022 в Хановер в края на м. Октомври.

EuroBLECH е специлизирано събитие, насочено към индустриялни производители, които обработват листов материал. Глобалната аудитория от посетителите на изложението са компании, които демонстрират ясен фокус към технологичното си усъвършенстване и са готови да инвестират в това направление. В настоящата нестабилна пазарна среда, това е основната платформа за среща с международните производители и доставчици на тази индустрия.

 

Като вертикално търговско изложение, EuroBLECH обхваща цялата технологична верига за обработка на ламарина и предлага на индустриалния сектор уникален пазар за трансфер на знания, индивидуални производствени решения и световни бизнес контакти.

В ерата на дигиталните промени индустрията за обработка на ламарина придоби първостепенна позиция. Ключови теми като електронна мобилност и устойчиво производство са важни двигатели за внедряването на нови материали и продукти, както и за цифровизацията на производствените процеси, включително планиране, контрол и логистика.

 

На EuroBLECH 2022 нашите мениджъри имаха възможност да осъществят срещи с производители и доставчици на материали, машини, инструменти и системи, както и иновативно оборудване за процесите в производсвената база на Металинвест Ремко. За да приведем производството си в съответствие със сложните изисквания на интелигентното производство, ние бяхме насочени специално в търсенето на гъвкави и рентабилни решения, за да продължим да работим успешно и в бъдеще.

Разгледайте малко снимки от екипа ни, за да се принесете на EuroBLECH 2022, макар и виртуално.