Заваряване

Най-изумителният и най-широко използваният в различните производствени отрасли метод за получаване на неразглобяеми съединения и окрупняване на изделия е методът на съединяване чрез заваряване. В тясно сътрудничество със своите партньори Fronius ние притежаваме богат технически опит в технологията на заваряване и проектирането на заваръчни процеси. Нашата цел е да гарантираме производителност и качество на нашите клиенти, като настроим заваръчните процеси на място възможно най-ефективно, предлагайки най-актуалната налична технология и предоставяйки цялостни услуги.

FRONIUS Trans Steel 5000 W/E/Professional

TransSteel серията заваръчни апарати притежават изцяло цифровизирано микропроцесорно управление, интуативно програмно управление, новаторско телоподаващо устройство и ергономичен дизайн.  

FTW 24-120 PRO МЕХАНИЗИРАНО ОРБИТАЛНО ЗАВАРЯВАНЕ

FTW PRO е идеален за приложения, където фактори като спестяване на време, оптимално качество и точна повторяемост са от първостепенно значение. За фугите от тръба към тръба в топлообменниците или радиаторите тези критерии са от съществено значение. Пневматичната система за затягане или устройството за окачване значително опростява процеса на работа за потребителя и намалява необходимото време. Триточковата опора осигурява точно позициониране на заваръчната горелка, дори при различни издатини на тръбата.

Digipuls III 420 FRO  инверторен заваръчен апарат

Lincoln Electric PowerWave S350

Welding conventional rotator pipe

Nuris submerged era welding

Promotech Track welding and cutting oxy-fuel/plasma cutting 

Welding rotator 500mm

Welding rotator 80mm

Fronius welding/cutting carriage for mechanised orbital welding/cutting 

MagicWave 3000 Job инверторен апарат за WIG – AC/DC заваряване, с безконтактно запалване на дъгата.

WIG процесът гарантира перфектен заваръчен шев при тънки и средно дебели материали. Микропроцесор контролира апарата и по този начин осигурява изключително стабилна дъга. Режимът Pulse позволява по-ниска топлинна мощност по време на заваряване, по-добра възможност за свързване на материалите и отлични заваръчни шевове. Подходящ е за заваряване на всички видове легирани стомани и цветни метали.

Технически данни: Обхват на заваръчния ток WIG: 3-300 A;

Функции на оборудването:

• WIG импулсно заваряване;

• JOB mode - възможност за запаметяване на 100 работни режима;

• Spot функция - възможност за нитоване, при която интервалът за заваряване може да се настрои с точност 1/10 сек. за последователни еднакви заварки;