Заваряване

Най-изумителният и най-широко използваният в различните производствени отрасли метод за получаване на неразглобяеми съединения и окрупняване на изделия е методът на съединяване чрез заваряване. В тясно сътрудничество със своите партньори Fronius ние притежаваме богат технически опит в технологията на заваряване и проектирането на заваръчни процеси. Нашата цел е да гарантираме производителност и качество на нашите клиенти, като настроим заваръчните процеси на място възможно най-ефективно, предлагайки най-актуалната налична технология и предоставяйки цялостни услуги

FRONIUS Trans Steel 5000 W/E/Professional

TransSteel серията заваръчни апарати притежават изцяло цифровизирано микропроцесорно управление, интуативно програмно управление, новаторско телоподаващо устройство и ергономичен дизайн.  

FTW 24-120 PRO ЗАВАРЧИК ЗА ТРЪБИ МЕХАНИЗИРАНО ОРБИТАЛНО ЗАВАРЯВАНЕ

FTW PRO е идеален за приложения, където фактори като спестяване на време, оптимално качество и точна повторяемост са от първостепенно значение. За фугите от тръба към тръба в топлообменниците или радиаторите тези критерии са от съществено значение. Пневматичната система за затягане или устройството за окачване значително опростява процеса на работа за потребителя и намалява необходимото време. Триточковата опора осигурява точно позициониране на заваръчната горелка, дори при различни издатини на тръбата.

Digipuls III 420 FRO жичен инверторен заваръчен апарат

Lincoln Electric PowerWave S350