Разкрой/Фасониране

След привършване с  повърхностната обработка на матерялите, те преминават в цех за фасониране и разкрой. Оборудван с 3 мостови крана, съвременни лазернорежещи и хидравлично огъващи машини за листов и профилен разкрой -  използващи програмно управление за постигане на най-висока точност и качество на рязане.

Лентоотрезна машина OL 330/500 AP

Машината е предназначена за право рязане на прокати от плътен материал, тръби и профили от стомана, чугун и цветни метали. Тя има управление на база индустриален програмируем контролер и възможност за задаване на 99 програми. Оборудвана е със система за автоматично следене на скоростта на подаване и следене на усилието на рязане.

Pъчна, конзолна лентоотрезна машина за индустриално потребление OL220DG

Рязането се извършва автоматично, без намесата на оператор. Конструкцията на машината позволява бърза и лека настройка на отрезната рама.

HyPerformance ® HPR260XD

Проектиран и построен за максимална ефективност и производителност в XY, скосяване и роботизирани операции рязане. Универсалната система с рейтинг 260 ампера съчетава бързи скорости на рязане, бързо циклично обработване на процесите, висока надеждност и несравнимо качество на рязане.

KOIKE IK-12 Max 3

Портативна машина за заваряване и газ плазмено рязане.

AKBEND APK-35

Машина с възможност за огъване на тръби от черен и неръждаем материал с диаметър на тръбата от Ф 20 до Ф 44. Минимален диаметър на огъване Φ 180 мм.

CNC 4-ВАЛОВА ОГЪВАЩА МАШИНА AKBEND AHS 160×2100

Работна дължина на огъване: максимално до 2000 мм. Kапацитет за огъване - максимална дебелина на черна и неръждаема стомана: до 2 мм Диаметър на огъвaне: от Ф 110 до Ф 1500