Транспорт и опаковане

Металинвест-Ремко ЕООД има дългогодишен опит в производството и транспортирането на метални изделия.

1. Групаж – организираме при нужда групажни транспорти от България. Това позволява на нашите клиенти да получат бързо и на конкурентна цена своите продукти. При групажен транспорт се заема само определена част от целия камион като стоката може да бъде доставена до желана от клиентите дестинация. За улеснение и при нужда можем да съдействаме за  митническо обслужване.

2. Цялостен транспорт – когато детайлите са голямо количество или са специализирани, организираме транспорта на продуктите с цял камион към конкретен клиент.

3. Извънгабаритни товари и транспорт – често се налага превозване на големи, тежки и уникални продукти, които да бъдат транспортирани с камион със специален режим. При този вид транспорт много често се налага създаване на специални метални конструкции и пакетиране за укрепване на продуктите.

4. Опаковане и допълнително укрепване на товарите – независимо какъв вид транспорт се налага, продуктите биват укрепени със специално създадени метални стойки, дървени палети, подпори и опаковки, спрямо параметрите на продукта. Опаковането и укрепването има за цел да се осигури надеждното и безопасно транспортиране.